Altafulla organitza del 10 al 26 de novembre les Jornades Gastronòmiques del Bolet a Altafulla
Hi participen 8 restaurants diferents del municipi que ofereixen menús que inclouen aquest producte i que van dels 15 als 38 euros
Restaurant El Raconet
(Carrer Sant Martí, 12): Suquet de rap, gambes, cloïsses, musclos i bolets. Preu: 24€
Pizzeria Jauja
(Plaça dels Vents, 1): Pizza amb saltejat de funghi variats, alls tendres, pancetta i mozzarella. Preu: 18€
Restaurant Blau
(Carrer Botigues de Mar, 67): Pintxos de sèpia i xampinyons sobre timbal de calamar i ceps. Preu: 19€
Restaurant Bruixes de Burriac
(carrer de Cup, 2): Gargouillou de verduretes – vinagreta de mostassa, Romesco de rap salvatge i llagostins, Bourguignon de vedella – farcellet de bolets; Clafotis de gerds i mores. Preu: 38,50€.
Restaurant La Volta
(Via Augusta, 14): Risotto de bolets. Preu: 16€
Restaurant Maritime
(Carrer Pescadors, 3): Fricandó de llagostins amb bolets de temporada. Preu: 23€
Restaurant Hotel Oreneta
(Carrer Oreneta 1): Entrant: Bricoche amb varietat de bolets i cruixent de pernil ibèric d’enceball o Amanida mediterrània amb salmó fumat i fruits secs. Principal: Secret ibèric amb salsa de moixernons i Portobello al Pedro Ximénez o Bacallà amb crema de pebrots i carbassó acompanyat amb flor de carxofa. Postres, copa de vi i aigua. Preu: 32€
Restaurant Voramar
(Carrer Pons d’Icart, s/n): Cruixent de peus de porc amb bolets i rovell d’ou curat. Preu: 15,60€
En el marc de les jornades, s’ha organitzat un concurs amb un dinar o sopar per a dues persones com a premi. Per a participar-hi cal fer una foto en un dels restaurants participants durant les jornades, pujar-la a Instagram i etiquetar a l’Ajuntament d’Altafullla i al restaurant en qüestió. En el post cal incloure el hashtag #jornadesboletaltafulla. La foto que obtingui més likes guanyarà l’àpat en el restaurant que prefereixi.
Esperem que gaudiu de les Jornades gastronòmiques del Bolet a Altafulla.
Més informació