Com arribar

PLANIFICA

Inici / Planifica / Com arribar

Altafulla és una vila mediterrània amb arrels medievals que es troba a deu minuts de Tarragona i a una hora de Barcelona. La seva situació a l’eix Mediterrani (antiga Via Augusta dels romans) és lloc de pas necessari per als qui es dirigeixen al sud de la costa espanyola i per als qui volen endinsar-se cap al centre de la península Ibèrica.

Carretera

Sortida 32 de l’autopista AP7 (autopista que uneix Europa amb l’estret de Gibraltar) i amb enllaç directe amb l’autovia A7.

 

Tren

L’estació del tren d’alta velocitat està a 20 km, amb trens cada hora en direcció a Barcelona (30’), Madrid (2h 45’) i Sevilla (4 h). També té un baixador per a la línia de tren convencional que cada 30 minuts l’uneix amb el centre de Barcelona en menys d’una hora; amb Tarragona, en cinc minuts, i amb Port Aventura i Salou, en 30 minuts.

 

Autobús

Hi ha línies regulars amb Barcelona, Lleida i Saragossa. Bus urbà de Tarragona, línia 12. Parada Aiguamolls del Gaià (d’Altafulla fins al circ romà i les muralles de l’Imperial Tàrraco). Línia d’autobusos El Penedès amb Tarragona-Salou-Port Aventura.

 

Avió

L’aeroport de Reus està a 20 minuts i el de Barcelona–El Prat, a 45.