Aquest Abril podem gaudir de teatre i cinema a La Violeta d’Altafulla. Us fem arribar l’agenda de La Violeta d’aquest Abril de 2023.


Amb l’espectacle teatral ‘La pell fina’, el cicle de cinema d’animació ‘El viatge de Chihiro’ i el cicle de cinema mafiós ‘Pulp fiction’.

Dissabte, 15 – 20:00h – Teatre

La Pell Fina

De Carmen Marfà i Yago Alonso

Amb Àngela Cervantes, Francesc Ferrer, Laura Pau i Pau Roca

Dels creadors d’ovelles

Dissabte, 22 – 18:00h – Cinema

El viatge de Chihiro

D’Hayao Miyaaki

Versió doblada al català.

El viatge de Chihiro és una pel·lícula japonesa d’anime del 2001 escrita i dirigida per Hayao Miyazaki i produïda per l’estudi Ghibli. El film narra les aventures d’una nena que durant un viatge per a canviar de casa va a parar a un món estrany poblat pels esperits. (El viatge de Chihiro a Wikipèdia)

Dissabte, 29 – 18:00h – Cinema

Pulp Fiction

De Quentin Tarantino

Cicle Mafiós. VOSE.

Pulp Fiction és una pel·lícula de l’any 1994 dirigida per Quentin Tarantino, que la va coescriure amb Roger Avary durant els anys 1992 i 1993, incloent escenes que originalment havien estat escrites per a True Romance. És considerada per molta gent com una fita en la història del cinema postmodern, que ha influït en el moviment de pel·lícules independents. Pulp Fiction és considerada per molts experts com l’obra mestra de Tarantino (Pulp Fiction a WikiPèdia).

Entrades La Violeta

Podeu treure les entrades a:

 

Anirem informant de les novetats de l’agenda de La Violeta a l’abril del 2023 a Altafulla.

Més informació