S’obre de nou l’aparcament dissuasiu a l’accés a Baix a Mar d’Altafulla. Amb aquest i el pàrquing de l’estació de trens s’ofereixen un total de 350 places d’estacionament gratuït.

L’Ajuntament d’Altafulla ha reobert aquest estiu l’aparcament dissuasori a l’entorn del Puntet, oferint un total de 250 places d’estacionament gratuït per a vehicles. Juntament amb el pàrquing de l’estació de trens, situat a l’altre extrem del barri marítim, es posen a disposició dels visitants un total de 350 places d’accés lliure. Aquesta iniciativa té com a objectiu alleujar la congestió de vehicles durant la temporada estival a la façana marítima.

Els treballs de condicionament de l’aparcament s’han dut a terme recentment per part de la Brigada Municipal, coincidint amb la seva obertura el passat cap de setmana de Sant Joan. Segons Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Via Pública, l’aparcament romandrà obert tot l’any a partir d’ara, gràcies a un acord amb la família propietària del terreny.

Així doncs, hi haurà disponibles dos aparcaments d’accés lliure a la platja d’Altafulla durant tots els mesos de l’any, contribuint especialment a descongestionar aquesta zona en èpoques de gran afluència de visitants i caps de setmana. La inversió en aquest nou aparcament suposa un lloguer de 4.000 euros anuals per un període contractat de quatre anys.

Ja disponible l’aparcament a Baix a Mar d’Altafulla. Marcat de blau els dos pàrquings gratuïts disponibles a la platja d’Altafulla

Pàrquing platja altafulla mapa

Més informació