Bandera blava, inici de servei de vigilància i socorrisme, sorra a tocar del club Marítim i aportacions de sorra per Sant Joan a la platja d’Altafulla aquest estiu 2024.

Bandera Blava

La platja d’Altafulla torna a rebre aquest 2024 la distinció de Bandera Blava. Aquest guardó reconeix la neteja, seguretat i la gestió ambiental de les platges.

Més informació: La platja d’Altafulla rep la distinció de Bandera Blava 2024

Socorrisme Platja d’Altafulla

Aquest cap de setmana, 15 i 16 de juny de 2024, s’inicia el servei de vigilància i socorrisme a la platja d’Altafulla. S’allargarà fins al 24 de setembre 2024, coincidint amb el pont de les festes de La Mercè, i l’horari serà de 10:30 a 19:30 hores.

Més informació: a Altafulla Ràdio

Sorra a la zona esportiva

El divendres 14 de juny 2024 s’abocaran 200m3 de sorra a tocar del Club Marítim d’Altafulla per condicionar la zona esportiva. Aquest divendres està previst que els camions que Costes de l’Estat està mobilitzant per treure sorra de la platja de Torredembarra per dur-la a Tarragona, facin una parada tècnica a Altafulla per deixar-hi una petita part. Es tracta de 200 metres cúbics de sediments que s’ubicaran entre el final del passeig i el Club Marítim d’Altafulla.

Més informació: Notícia a Altafulla Ràdio

Aportació de sorra torrenca

L’aportació puntual de Costes a la zona esportiva, no té res a veure amb els 15.000 m3 que han de nodrir el conjunt de la platja d’Altafulla aquesta temporada. En aquest cas qui ha de portar la sorra és el Port de Torredembarra, tal com es preveu en el marc de la seva concessió d’explotació. Aquesta aportació, però, està pendent que el Consell d’Administració de l’ens hi doni el vistiplau oficial.

Més informació: Notícia a Altafulla Ràdio

Estat de les platges

En breu, posarem en marxa la pàgina on es podrà consultar l’estat de la platja d’Altafulla.

La platja d’Altafulla estarà preparada en breu per afrontar aquest Estiu 2024.