La nostra platja rep el guardó que reconeix la neteja, seguretat i la gestió ambiental de les platges. La platja d’Altafulla ha rebut la Bandera Blava aquest 2024.

La platja d’Altafulla, un destí idíl·lic situat a la Costa Daurada, continua brillant amb el seu estendard de qualitat europea, el guardó de Bandera Blava, que ha tornat a rebre un any més. Aquest prestigiós reconeixement és atorgat per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC), una entitat sense ànim de lucre que supervisa a Espanya els programes internacionals de la Foundation for Environmental Education (FEE). Les activitats que promou l’ADEAC, com la Bandera Blava, l’Ecoescoles, Joves Reporters per al Medi Ambient i Green Key, tenen com a objectiu promoure el respecte i la cura del nostre entorn.

La distinció de Bandera Blava és un símbol de neteja, seguretat i gestió ambiental exemplar. La importància d’aquesta bandera rau en la seva creixent concentració en la sostenibilitat i la protecció mediambiental, aspectes clau que enalteixen el seu valor i reconeixement.

Per les famílies que busquen una escapada que combini relaxació amb educació ambiental, Altafulla ofereix més que una platja premiada. L’Hort de la Sínia, reconegut un any més com a Centre Blau, serveix com a centre de visitants i aula de natura. El centre es dedica a fomentar la consciència ecològica a través de les seves activitats i exposicions que ensenyen sobre els ecosistemes litorals i el desenvolupament sostenible.

Visitar Altafulla no només és una oportunitat per gaudir de la seva bella costa, sinó també per educar a les generacions futures sobre la importància de la conservació del medi ambient. Amb les seves platges netes, segures i ben gestionades, juntament amb l’accés a enriquidores experiències educatives, Altafulla és la destinació perfecta per a les famílies que busquen un turisme conscient i respectuós amb el planeta. Animeu-vos a descobrir aquest paradís costaner, on la natura i l’aprenentatge caminen de la mà en un entorn de bellesa natural incomparable.

Una vegada més, la platja d’Altafulla ha rebut la bandera blava aquest 2024.

Més informació