Al 2024, Altafulla serà sortida de la Volta Ciclista a Catalunya. Els millors equips del circuit podran gaudir de la nostra vila.

Al 2024 els millors equips del circuit i la resta del món podran veure i gaudir de l’encant de la nostra vila. Un esdeveniment amb gran cobertura a nivell mundial, on farà atreure molts visitants al poble, just a les portes de Setmana Santa i que afavorirà a tot el poble. Amb l’objectiu de desestacionalitzar els esdeveniments esportius i apostar també pel turisme esportiu com un reclam més per potenciar la marca Altafulla.

Son molts els mitjans de comunicació que s’han fet ressò de la notícia. Tarragona Digital, destaca que a l’edició 103 de la Volta Catalunya, el nostre poble sigui l’amfitrió d’una sortida d’etapa al 2024. A la mateixa web oficial de la Volta Catalunya, remarquen Altafulla com una sortida inèdita a la Volta al 2024. Al Diari Més Digital, destaquen el tancament de l’acord entre els organitzadors de La Volta i l’Ajuntament per ser sortida d’una etapa.

L’Esport com a motor econòmic. Esportistes de gran nivell al nostre poble. I els amants del ciclisme que s’ho passaran d’allò més bé, veient en primera persona tot el que mou aquest esport.

Més informació