Altafulla acull una nova edició del Festival Altacústic (28 de maig i 15 i 16 de juliol), la que compleix la 9a edició aquest 2022, d’un esdeveniment que reuneix els amants de la música independent per gaudir de concerts de diversos estils musicals i de gran qualitat en un marc incomparable com la Vila Closa.

El regidor de Cultura, Hèctor López Bofill, i el director artístic del festival, Kike Colmenar, han presentat aquest matí la programació d’enguany i ho han fet en un dels dos escenaris del certamen com és la plaça de l’Església.

Per López Bofill, “estrenar-se com a nou regidor de Cultura presentant l’Altacústic és un privilegi per a qualsevol persona interessada en aquest món”, i ha afegit: “És una immensa satisfacció gaudir d’Altafulla tenint en compte aquests precedents de vida cultural que marquen on s’inspira el talent”.

Així, l’Altacústic comptarà amb tres jornades de concerts; la primera, aquest dissabte 28 de maig en el concert presentació del festival amb l’actuació de La Ludwig Band i Maria Hein a la plaça de l’Església.

I ja el divendres 15 de juliol i dissabte 16, ho farà amb Ferran Palau i El Petit de Cal Eril; i Iris Deco, Carlota Flâneur, Inspira i Chaqueta de Chándal. Aquests sis concerts tindran lloc a l’Escenari del Pou i a l’Escenari de l’Església.

La 9a edició de l’Altacústic se celebrarà amb la tornada a la normalitat després de viure les edicions passades sota les restriccions provocades per la pandèmia de la Covid. Per Kike Colmenar, “és un retorn a l’essència del festival” que incorporarà altre cop una zona de restauració.

El director artístic ha posat en valor una vegada més la Vila Closa com a espai idíl·lic per als concerts, i l’Altacústic com a “una oportunitat dels talents emergents davant dels programadors musicals al mateix temps que aposta per artistes ja consolidats en el panorama musical del país”.

Dels vuit concerts que s’ofereixen només dos són de pagament (Ferran Palau i El Petit de Cal Eril). Les entrades s’ofereixen a 10€ a taquilla el mateix dia del concert, i a 8 i 6 €, en la venda anticipada. Les entrades anticipades es poden tramitar a través del web del festival, així com consultar la programació de cada concert i la biografia de cada grup.

Més informació