La Costa del Baix Gaià hi és present a ARATUR amb un estand propi promocionant les poblacions d’ Altafulla, Creixell, Roda de Berà, Tarragona i Torredembarra amb l’objectiu de fidelitzar el turisme aragonès i incrementar-lo.

Els municipis de la Costa del Baix Gaià (Altafulla, Creixell, Roda de Berà, Tarragona i Torredembarra) han estat presents a la 18a edició del Saló Aragonès del Turisme (ARATUR) al Palau de Congressos de Saragossa, que es du a terme des d’avui i fins diumenge. Aquesta presència busca promocionar el territori amb l’objectiu de fidelitzar i incrementar el turisme aragonès.

Altafulla, amb la seva encantadora oferta de platges i el seu ric patrimoni històric, ha estat representada per la tècnica de Turisme, Núria Barba. Els visitants poden descobrir els seus carrers empedrats, les restes romanes i el Castell d’Altafulla, tot envoltat d’un ambient tranquil i acollidor ideal per a un turisme familiar.

Creixell, conegut per les seves platges de sorra fina i el seu casc antic, ofereix una combinació perfecta de descans i cultura. Els visitants poden gaudir de rutes històriques que els portaran a través dels seus monuments i edificis històrics.

Roda de Berà destaca per l’impressionant Arc de Berà, un monument romà que és Patrimoni de la Humanitat. A més, les seves platges i la seva oferta gastronòmica fan de Roda de Berà una destinació ideal per a tota la família.

Tarragona, amb la seva herència romana declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, ofereix una experiència única. Els visitants poden explorar el seu amfiteatre, circ romà i la catedral, a més de gaudir de les seves platges i la vibrant vida nocturna.

Torredembarra, amb el seu llarg passeig marítim i el seu port esportiu, és el lloc perfecte per als amants de les activitats aquàtiques. A més, el seu far, el més alt de Catalunya, ofereix unes vistes espectaculars de la costa.

El certamen ARATUR és una fusió d’oci, gastronomia, cultura i turisme, oferint una àmplia gamma de nous destins, tant estatals com internacionals. Aquesta edició proporciona als visitants l’oportunitat d’explorar i descobrir llocs únics en tot el món. Amb un estand propi, la Costa del Baix Gaià destaca com una destinació incomparable per a aquells que busquen combinar cultura, història i bellesa natural en un sol viatge.

Més informació