Altafulla participa aquest 2023 a Navartur, una gran fira de turisme i una porta oberta a un mercat potencial molt interessant i d’alt poder adquisitiu, com ara el mercat de Navarra i el País Basc.

L’objectiu és atraure un públic familiar i un turisme que acostuma a fer una despesa important quan ve a Altafulla. El nostre poble hi serà present acompanyada dels altres municipis turístics del Baix Gaià com Torredembarra, Creixell, Roda de Berà i també Tarragona, en el marc del conveni Còrner de la Diputació de Tarragona.

Divendres i dissabte 24-25 de febrer, el certamen està dedicat al sector professional i en aquests dies es mantindran reunions amb agents turístics del territori i es donaran a conèixer les potencialitats de la vila i de l’entorn del baix Gaià. Es vol donar a conèixer Altafulla com una destinació familiar i en la que poder gaudir tant de la natura com de la gastronomia, de la cultura, de l’esport i també de la platja.

El regidor de Turisme, Jaume Sánchez, considera que les característiques dels visitants procedents de Navarra i de la resta del nord de l’Estat són les que s’adeqüen més al tipus de destinació que ofereix Altafulla i apunta que la despesa que fan és important.

Diumenge 26 de febrer Navartur estarà obert al públic en general i serà el moment de tractar directament amb els potencials visitants i explicar de primera mà què poden trobar i gaudir quan vinguin al poble.

Més informació